Hagyj el egy Mikuláscsomagot!

Jankovich-kúra RTK

Hagyj el egy Mikuláscsomagot!

9 9 people viewed this event.

🎅 Hagyj el egy Mikuláscsomagot! 🎁

Rácalmásiak figyelem! 2018-ban elindult a „Hagyj el egy könyvet” mozgalom, amely a közösségi médiában szerveződött és azóta szerte a világon terjed. Idén is csatlakozunk a különleges kezdeményezéshez, a nálunk már hagyományos módon szeretnénk ezzel a kis szeretetteljes fordulattal hozzájárulni a gyerekek öröméhez!

December 6-án reggel, a Mikulás napján arra kérünk mindenkit, aki szívesen részt venne a hagyományos programunkban, hogy Rácalmás területén hagyjon el egy Mikuláscsomagot a város valamelyik pontján.

😍 Az ötlet egyszerű: ismeretlenek adnak ismeretleneknek egy kis meglepetést!😍

Hol érdemes kitenni a csomagokat? Próbáljátok meg forgalmasabb helyekre tenni, például buszmegállók, orvosi rendelő környéke, iskolák, óvodák közelébe. Ügyeljetek arra, hogy ne a földre tegyétek, és hogy a gyerekek könnyen észrevegyék.

Mit tegyetek a csomagba? Kerüljön bele édesség, apró játék, mogyoró, előre csomagolt magvak, és ne feledkezzetek el egy kedves üzenetről is! Romlandó élelmiszert ne tegyetek bele.

Kérünk Benneteket, hogy küldjetek nekünk fotót a megtalált csomagokról, hogy megörökítsük ezeket a különleges pillanatokat!

Köszönjük, hogy részt vesztek ebben a szép kezdeményezésben, és együtt adunk örömöt! 🌟🎄

#Mikuláscsomag#KarácsonyiÖröm #hagyjelegymikuláscsomagot

Az eseményre való regisztrációhoz küldje el adatait a info@jankovichkuria.hu

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Dátum

2023-12-06 to
2023-12-06
 

Helyszín

 

Program kategória

Megosztás