Krimivacsora – Gyilkosság a szanatóriumban

Jankovich-kúra RTK

Krimivacsora – Gyilkosság a szanatóriumban

35 35 people viewed this event.

‼Kedves Barátaink!‼

Nagy örömmel hívunk meg benneteket ismét, egy izgalmas és rejtélyekkel teli estére! 🧐

🕵️‍♂️Csatlakozzatok hozzánk a következő krimivacsorára, a Gyilkosság a szanatóriumban című programunkon, ahol egy luxus amerikai szanatóriumban játszódó rejtélyt kell megoldanotok. Ezen a különleges helyszínen, ahol a gazdagok pszichés és függőségi problémáikkal próbálnak megbirkózni, egy hátborzongató rejtély bontakozik ki. 🕵️‍♂️Ti lehettek azok a detektívek, akik szemfüles nyomozással kideríthetik, hogy ki áll a misztérium mögött.

🍽A rendezvény alatt ne csak a bűntényre, hanem a kulináris élvezetekre is figyeljetek, hiszen különleges fogásokkal készülünk nektek. Jelentkezzetek az eseményre (jelentkezési link a bejegyzés végén) és hozzátok el éles eszeteket, hogy a végére ti lehessetek azok, akik fényt derítenek a titokra.

A rejtélyt a Rájátszik csapata „követi”.

‼Várunk szeretettel mindenkit! Ne maradjatok le erről a különleges élményről, a jegyeteket időben foglaljátok le, hiszen a helyek korlátozottak! Legyetek részesei egy felejthetetlen estének, ahol ti fedezhetitek fel, hogy ki a bűnös!

Aki kedvet kapott a részvételre, családtagokkal, barátokkal együtt is jegyet válthat a programra. A belépőjegyet akár ajándékba is adhatják barátoknak, családtagoknak, kollégáknak a kúriában megvásárolható ajándékutalvány segítségével.

🕧Időpont: 2024. 06.016. 18 óra

Találkozzunk a szanatóriumban!

A jegyek online megvásárolhatók!

Regisztrálni a következő linken lehet: https://jankovichkuria.hu/krimivacsora-2/ →

 

Dátum

2024-05-16 @ 18:00 to
2024-05-16 @ 21:00
 

Helyszín

 

Program kategória

Megosztás