VÁSÁRI KIAJÁNLÓ

2023. ADVENT

Tisztelt Leendő Partnerünk!

2023. december 16-án rendezzük meg a Jankovich-kúriában a Rácalmási Adventet. A rendezvényünk remek családi program, ahol kiváló zenekarok, művészeti együttesek kínálnak színvonalas műsort. 

Rendezvényünkre kézműves árusok, illetve étel-, italárusok jelentkezését várjuk!

A rendezvényen az árusítás INGYENES!

A részvétel előzetes nyilvántartásba vételhez (regisztrációhoz) kötött. A regisztráció a weboldalon keresztül, online történik!

Az árukkal szembeni követelmények:

A termékek nem sérthetik a jó ízlést és a rendezvény arculatát, valamint a szerzői jogot. (Ide értendő a rendezvény mondanivalójával, eszmeiségével, arculatával össze nem egyeztethető felirat, ábra, egyéb kiadvány is.) Az árusok áruját szigorúan ellenőrizzük, ha az nem felel meg a részvételi feltételeknek, azt elrakatjuk, szélsőséges esetben a vásározót távozásra szólítjuk fel.

A kézműves területen élelmiszert, büfé árut árusítani nem lehet!

Az elárusító sátorra vonatkozó követelmények:

Az árusító hely mérete sátorral együtt sem haladhatja meg az előzetesen megállapodott nagyságot. Az árusnak magának kell kialakítani a rendelkezésre álló férőhelyen portékái elrendezését, valamint kijáratát, stb., a megállapodott méreten felül erre többlet hely nem jár.

Nem megengedett a rendezvény mondanivalójával, eszmeiségével, arculatával össze nem egyeztethető felirat, molinó, zászló kihelyezése az elárusító helyen. Ez természetesen a portékákra is vonatkozik. Minden árusító helynek rendelkeznie kell egy darab érvényes tanúsítványú porral oltó készülékkel. Az elárusító helyet a szabadtéri elhelyezésre tekintettel úgy kell kialakítani, hogy szeles időjárás esetén arról elszabaduló alkatrészek, egyéb tárgyak sérülést ne okozhassanak. Ez a kitelepülő felelőssége.

Az eladott termékek megmaradt csomagolását, valamint a rendezvény alatt keletkezett hulladékot a rendezvény végén össze kell gyűjteni, zsákban a területen lévő konténerben kell elhelyezni.

A vásár kötelező nyitva tartása:

2023. december 16. 15:00 órától 20:00 óráig

Az autókat a területről bepakolás végeztével ki kell vinni a külső parkolókba. A díszudvarba autóval nem lehet behajtani, kiskocsi vagy molnárkocsi szükséges.

Fontos a pontos érkezés, valamint az, hogy az áru kipakolását követően a területet gépkocsival el kell hagyni! 

A következőkre kell kiemelten figyelni mindenkinek:

  • A regisztrációt 2023. november 30-ig kérjük kitölteni.
  • 2023. december 16-án a rendelkezésére bocsájtott területet 10.00-órától – 14.30 óráig elfoglalja (kiskocsi, molnárkocsi szükséges). 
  • Az áruit a megállapodásnak megfelelő minőségben és választékban árulja. Amennyiben attól eltér, a szervező képviselőjének felszólítására a termék árusítását meg kell szüntetnie. Ellenkező esetben a területet el kell hagynia.
  • A 133/2007. /VI.13) kormányrendelet 11 § (1) bekezdése értelmében az árusító helyen fel kell tüntetni a vállalkozás nevét, székhelyét, valamint adószámát.
  • A jogszabályoknak megfelelő engedélyeket beszerzi és gondoskodik tűzoltó készülékről, világításról és 25 m-es hosszabbítóról, valamint az árusításhoz szükséges háztartási gépekről (hűtő); – A kúriának nem áll módjában ezeket biztosítani.
  • A program zárásakor az általa használt területet tisztán, rendezett állapotban adja vissza a megrendelőnek, a keletkezett hulladékot összegyűjtve műanyag zsákban szükséges elhelyezni a megrendelő által kijelölt területen.

Aki a vásár szabályait illetve a rendezvény házirendjét nem tartja be, az a jövőbeni rendezvényeinken vásározóként nem vehet részt